Over ons

Waarom HooVue zien om gezien te worden!

HooVue helpt u graag met het formuleren van een doelgerichte mediaboodschap in deze steeds drukker wordende, vluchtige wereld gedomineerd door social media. 

Beelden, telefoontjes, teksten, nieuws, nota’s, brieven, bloggers, mails, reclame-uitingen, vriendennetwerken, vloggers, volgers schreeuwen dagelijks niet alleen om uw spaarzame aandacht als ondernemer maar ook om die van uw cliënten.  Als ondernemer moet u daarom kiezen voor een uitgekiende multi-mediale mediastrategie. 

*Hoe bereik ik mijn klanten (visualiseren!!! )
*Hoe breng ik mijn boodschap luidt en duidelijk over! 

De tijd van de zeepkist is voorbij en op heel veel brievenbussen zit tegenwoordíg een bordje om de massale, steeds groter wordende stroom aan ongevraagde reclame-uitingen te stoppen. Deze tijd vraagt om een nieuwe manier van denken en helder en duidelijk communiceren met uw doelgroep.

HooVue; ‘Zien om gezien te worden!’ 

Deze zin onderschrijft ons logo in al onze uitingen met een uitroepteken! Wij streven een moderne, volwassen manier van communiceren na met alle visuele middelen die ons ter beschikking staan. Een boodschap succesvol overbrengen, vraagt om twee richtingsverkeer van zender naar ontvanger. Een attitude van wederzijds respect is daarbij onontbeerlijk en wij zoeken graag met u naar de kracht van uw verhaal en de manier waarbij u dat het beste over de bühne krijgt! 
 
Less is more is daarbij een belangrijk uitgangspunt en verwacht dan ook géén vuistdikke rapporten en ellenlange teksten van onze hand! Maar complexe boodschappen gieten wij graag voor u in een begrijpelijk en leesbaar visueel concept met alle mogelijkheden die ons in de wereld van social media vandaag de dag ter beschikking staan. 

Wij laten uw verhaal bij voorkeur uitstijgen boven de velen, veelal inhoudsloze onliners die ons dagelijks, ongevraagd in grote mate overspoelen. Samen met u bepalen wij de unieke kracht van uw verhaal en zoeken naar een op maat gesneden multi-mediale aanpak passend bij uw bedrijf.  

Annemarie van Hooft

Neem contact op